Bommel

BOMMEL (hardcover)

Omslag Bommelglossy hardcover plus achterkant

De BOMMELglossy is een eenmalige uitgave ter gelegenheid van het Toonderjaar met als hoofdredacteur Olivier B. Bommel zelf, dus alles vanuit het perspectief van een heer van stand. 

Diverse toonaangevende tekenaars en schrijvers geven op originele wijze inhoud aan de Bommelglossy, zoals Jan Kruis, Dick Matena, Thé Tjong-Khing, Midas Dekkers, Wil Raymakers, Gerben Valkema, Patty Klein, Jan van Haasteren, Jan Steeman, Jean-Marc van Tol, Andrea Kruis, Arend van Dam, Wim Hazeu en Peter van Straaten.

Deze uitgave is gebonden en verkrijgbaar via deze site en in elke goede boeken- en tijdschriftenwinkel.

Prijs € 19,95, ISBN: 9789079287185

[bestellen]

Heeft u een kortingscode, stuurt u dan een email naar info@uitgeverijpersonalia.nl o.v.v. uw code, omschrijving bestelling en contactgegevens.   

4 reacties

 1. F.A.Dijkstal

  Ik zou graag de glossy bestellen maar klikken op bestellen bovenaan de pagina geeft op mijn Macintosh computers geen enkele respons. Is de bestelling van hardcover en magazin nog wel mogelijk ?

 2. Personalia vof

  Zowel het magazine als de hardcover zijn nog leverbaar. Wellicht is het bestelsysteem niet compatible met Macintosh computers. U kunt het bedrag ook overmaken op: rekeningnummer 110 0160 41 t.n.v. Personalia vof in Leens, Groningen o.v.v. soort Bommeluitgave + postcode en huisnummer.

 3. Greet van Hassel

  Ik zie nu pas dat de glossy van Bommel bestaat.
  Is die nog te bestellen?

 4. Personalia

  De glossy is nog gewoon te bestellen via de boekhandel of via http://bommelglossy.nl/glossy/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *