Bommel
7
mrt
2013

Eerste stroken Tom Poes en de Pas-Kaart

Vrijdag 8 maart verschijnt er een compleet nieuw verhaal van Heer Bommel en Tom Poes: de Pas-Kaart. Het verhaal bestaat uit circa 80 stroken en gaat over de zoektocht van Olivier B. Bommel en Tom Poes naar het land waar het gras altijd groener is.

Het nieuwe Tom Poes-verhaal zal vanaf nu worden voorgepubliceerd in VertrekNL. Dit zal gebeuren in de komende 10 nummers van VertrekNL, met in elk nummer steeds 8 nieuwe stroken geheel in kleur uitgevoerd. VertrekNL is het glossy magazine over wonen, werken en leven in het buitenland.

Dick Matena (69), jarenlang striptekenaar voor de Toonder Studio’s en officiële opvolger van Marten Toonder, is zowel de schrijver als de tekenaar van Tom Poes en de Pas-Kaart. Matena is zelf ook jarenlang emigrant geweest en heeft maar liefst 30 jaar in België en een paar jaar in Spanje gewoond.

Volgend jaar oktober zal Tom Poes en de Pas-Kaart in boekvorm verschijnen. Het boek bevat dan circa 96 pagina’s  – inclusief the making of! – en is eveneens geheel geïllustreerd in kleur, en verkrijgbaar in elke boekwinkel (ISBN 9789079287215, Uitgeverij Personalia).

Bestellen: Deel 1 “Tom Poes en de Pas-Kaart”

Bestellen: Deel 2 “Tom Poes en de Paskaart”

Bestellen: ‘Tom Poes en de Pas-Kaart’ VertrekNL abonnement

Bestellen: ‘Tom Poes en de Pas-Kaart’ boekuitgave (verschijnt oktober 2014!)

 

2739 x bekeken -

1 reactie

  1. josh

    groener ? in elk land, alleen moeten ze bij de buren zijn!
    Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *