Bommel
4
sep
2012

Heer Bommel krijgt eigen glossy

Dick Matena tekent Bommelglossy

Dick Matena tekent Bommelglossy (fotograaf Peter Beemsterboer)

In oktober zal heer Olivier B. Bommel, ruim 70 jaar na zijn eerste verschijnen op het striptoneel, dan toch eindelijk zijn eigen glossy krijgen. De glossy BOMMEL. is een eenmalige uitgave ter gelegenheid van het Toonderjaar. 

Olivier B. Bommel is zelf hoofdredacteur en heeft de glossy dan ook samengesteld vanuit het perspectief van een heer van stand. Met zijn heerlijke charme heeft hij diverse toonaangevende tekenaars en schrijvers weten te strikken op originele wijze inhoud aan de Bommelglossy te geven. Zo werken aan de glossy BOMMEL. onder andere mee: Dick Matena, Jan Kruis, Patty Klein, Thé Tjong-Khing, Midas Dekkers, Wil Raymakers, Gerben Valkema, Jan van Haasteren, Jan Steeman, Jean-Marc van Tol, Andrea Kruis, Arend van Dam, Wim Hazeu, Willem Feltkamp en Peter van Straaten.

Dick Matena zal naast diverse Toonderillustraties het omslag tekenen en zelfs een heuse nieuwe Bommelstrippagina maken. Dit is ook via een filmpje te zien op deze website.

Naast een reguliere tijdschriften- en boekuitgave, verschijnen er ook twee luxe uitgaven van de glossy BOMMEL. Deze zijn exclusief te bestellen via deze site en via www.boekhandelpersonalia.nl

 

3251 x bekeken -

2 reacties

  1. Ruud Kooij

    Ik wacht in spanning af!

  2. Henk N. Bom

    een glossy om naar uit te kijken!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *