Bommel
8
mei
2014

Win een originele tekening van Heer Bommel

Strippakketwikkel Tom Poes en De Grijze Poes Half oktober verschijnt er een compleet nieuw verhaal: Marten Toonders Heer Bommel en Tom Poes: De Pas-kaart. Voor de making off van het nieuwe Bommelverhaal zijn er een paar originele schetsen bewaard gebleven, die zullen worden afgedrukt in de boekuitgave. En één van die schetsen  – met daarop uiteraard Heer Bommel en Tom Poes – kunt u winnen!   

Hoe maakt u kans op een originele tekening?

Speciaal voor Moederdag en Vaderdag is er een actiepakket samengesteld met daarin de Bommel Glossy en de Jan Kruis Glossy. Om dit pakket zit een wikkel met daarop een unieke strip van Heer Bommel en De Grijze Poes. Aan de binnenzijde van deze stripwikkel leest u de prijsvraag. Weet u het antwoord, stuur deze dan naar ons op met de bijgesloten antwoordkaart in het pakket. Dick Matena zal vervolgens onder de juiste antwoorden een winnaar trekken. Deze winnaar zal bekend worden gemaakt op deze site. Alle inzendingen krijgen sowieso een eervolle vermelding in de boekuitgave.

Het actiepakket is voor slechts 9,95 euro verkrijgbaar in alle tijdschriftenwinkels waaronder AKO en Bruna, zolang de voorraad strekt. Ook kunt u het bestellen via onze webshop – klik hier.

947 x bekeken -
 Reageer -

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *