Bommel
22
aug
2015

Uw kleurplaat gegarandeerd in stripalbum

Tot en met 15 september aanstaande is het mogelijk om nog mee te doen aan de Bommelkleurwedstrijd voor heren en dames. Uw ingezonden kleurplaat wordt tot die tijd gegarandeerd* afgebeeld in de herziene uitgave van Tom Poes en de Pas-kaartKlik hier om de kleurplaat te downloaden en te printen

Pas-kaart herdrukTot 31 december is het ook nog mogelijk uw kleurplaat op te sturen. U kunt dan nog meedingen naar diverse Bommelprijzen met als hoofdprijs een uniek exemplaar van de herziene uitgave van Tom Poes en de Pas-kaart, namelijk met uw eigen omslag!

De herziene uitgave van Tom Poes en de Pas-kaart is op staand formaat en voorzien van enig nieuw beeldmateriaal en een uiterst fraai nieuw omslag. Ter promotie is de verkoopprijs slechts € 8,95 per stuk, en verschijnt eind september.

Van deze herziene uitgave zal tevens een hardcover verschijnen in een gelimiteerde en genummerde oplage van 500 exemplaren voor 16,95 per stuk. Geïnteresseerden kunnen hiervoor een email sturen naar: info@uitgeverijpersonalia.nl

*Hoe groot uw kleurplaat wordt afgebeeld, is afhankelijk van het aantal inzendingen.

 

329 x bekeken -

5 reacties

 1. Yvonne

  Heel gaaf. Ik doe mee!

 2. Personalia

  Om de kleurplaat te downloaden en te printen, gaat u naar:
  http://bommelglossy.nl/kleurplaat-heer-bommel/

 3. Steven

  Menen jullie dat nu serieus? “Herziende” uitgave. Leer eerst eens behoorlijk Nederlands, op deze manier maken jullie Marten Toonder ten schande.

 4. Kweetal

  Haha, die Steven, zegt zelf “ten schande” of eh.. zou dat doelbewust zijn? flauwe reactie in elk geval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *