Bommel
28
jul
2016

Muiderslot even Bommelstein

Muiden * Tom Poes liefhebbers kunnen hun hart ophalen. Dick Matena heeft namens de Toonder Compagnie een nieuw Tom Poes verhaal uitgebracht. Althans, het gaat om een herschreven en hertekende uitgave van het verhaal Tom Poes en het tijddeurtje. Ook bekend onder de kop Heer Bommel gaat vereeuwen.

Tom Poes en het tijddeurtje Haarlems Dagblad e.a.Voor even is Bommelstein het Muiderslot in Muiden. Matena, jaren bevriend en werkzaam met Marten Toonder, heeft namelijk de avonturen van heer Bommel en zijn grote vriend Tom Poes laten afspelen in en rondom de Muider toeristische trekpleister.

Lees het gehele artikel van journalist Valentijn Bartels in Gooi en Eemlander. Het artikel verscheen vandaag ook in het Haarlems DagbladNoordhollands Dagblad, IJmuider Courant, etc.

Dick Matena kreeg gisteren het eerste exemplaar overhandigd door Muiderslot directeur Bert Boer. Deze speciale, gelimiteerde Muiderslot-uitgave is exclusief te koop in de museumshop van het Muiderslot à € 8,95. Ook is er de mogelijkheid om de strip te bestellen via: info@muiderslot.nlDe reguliere editie zal in het najaar verschijnen.

257 x bekeken -
 Reageer -

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *