Bommel
8
nov
2012

Unieke herdruk BOMMELglossy

Verschillende varianten Tom Poes bladerstrip

De BOMMELglossy is een groot succes. De eerste druk van de tijdschriftenuitgave is nagenoeg uitverkocht, de tweede druk én de hardcoveruitgave verschijnen 12 november.

Bijzonder aan al deze uitgaven is de unieke Tom Poes-bladstrip uit 1946 die erin is opgenomen. De Toonder Studio’s maakten in 1946 drie zogeheten mutoscoopboekjes met een Tom Poes-strip. Mutoscoopboekjes zijn boekjes die als je ze heel snel doorbladert, je de indruk geven van een tekenfilm. Alle drie de boekjes zijn inmiddels collector’s items.

Speciaal voor de BOMMELglossy is deel 1 van de bijzondere Tom Poes-strip opgenomen rechtsboven aan de pagina’s van de eerste druk van de tijdschriftuitgave. In de herdruk van de BOMMELglossy staat deel 2 van de strip. In de hardcover uitgave staat deel 3, volgens kenners het zeldzaamste deel.

Bekijken en bestellen van de verschillende uitgaven BOMMELglossy  

 

2388 x bekeken -

1 reactie

  1. Sjoerd Nijhof

    De glossy is echt zeer de moeite waard om te kopen. Ik heb de glossy nou ongeveer bijna 2 weken en ben er heb deze glossy nog steeds niet uitgelezen. Er staat niet alleen leuke interessante artikelen over Bommel in maar ook over het ontstaan van de huidige media. En is erg leerzaam niet alleen voor volwassenen maar zeker ook voor kinderen en zeker in deze tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *